Onze werkwijze & FAQ

Duidelijk, snel en makkelijk

Stap voor stap

Het is altijd fijn als je weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Daarom hebben wij onze werkwijze stap voor stap opgesteld en weet jij precies wat je van ons kunt verwachten van onze diensten! 

#1 Offerte

Mail of bel ons voor meer informatie. Daarna stellen wij een offerte voor u op.

#2 kennismaken

Wij vinden het belangrijk jou te leren kennen en een goed beeld te krijgen van de wensen en behoeften. Samen gaan we in overleg over de designs, wensen en de resultaten die je hoopt te behalen

werkwijze en FAQ

#3 creëren

Na het kennismaken gaan wij aan het creatieve project starten. En nu? Wij houden je op de hoogte van elk proces, zodat je precies weet waar we staan en je kunt zo eventuele wensen nog toevoegen.

4# Oplevering / Support

Website: Na oplevering leggen wij je via een persoonlijke YouTube video uit hoe jij de website verder zelf kunt beheren en later kunt voorzien van content. Foto&video: Jij krijgt van ons de mooiste foto's en videos bewerkt opgestuurd (wij doen niet moeilijk over aantallen) en zorgen ervoor dat deze op elk medium gebruikt kunnen worden!
Social media: Heb je gekozen om ons je social media te laten beheren dan houden wij zoals afgesproken alle kanalen wekelijks bij en voorzien deze van nieuwe content.
Grafische vormgeving \ drukwerk: wij drukken of leveren zoals afgesproken de bestanden in de juiste formaten of laten ze drukken bij een professionele drukkerij. Uiteraard checken wij van tevoren even of alles naar wens is voordat we deze stap uitvoeren. Productpresentatie: Wij komen bij je langs voor het maken van een geschikte productpresentatie. Heb je gekozen om het ook door ons te laten bewerken en te plaatsen dan leveren wij deze uiteraard compleet aan.

FAQ

Meest gestelde vragen met antwoorden

Beiden! Wij hebben ervaring met het maken van website en webshops. Wij maken gebruik van het programma WordPress, waardoor wij ook makkelijk producten vanuit de webshop kunnen linken met Instagram en Facebook. Ideaal! 

Dit hangt van de wensen af. Een basic website hebben wij vaak al binnen twee weken live! Heb je meer wensen, zoals veel pagina’s, een webshop,  veel grafische ontwerpen en foto & video materiaal dan kan dit oplopen tot 4 weken. 

Dit hangt af van de wensen voor een website / webshop. Een basic website is bij ons al binnen twee weken live en de kosten hiervoor bedragen ongeveer €560. Hier komen de kosten voor het abonnement dan uiteraard nog bij (domeinnaam en webhosting). Deze bedragen ongeveer €90 per jaar. 

Wij hebben hier maandelijkse abonnementen speciaal op jouw wensen en behoeften op samengesteld. Voor een klein bedrag per maand nemen wij deze zorgen van je over en komen geregeld mooie content schieten. Wil jij de kosten voor uw abonnement berekenen? Neem contact met ons op.

Zeker weten! Wil jij geen omkijken hebben naar de website dan kunnen wij jou hier bij helpen. Je betaald ons per uur en daarom ben je nooit teveel geld kwijt als je toch even een maandje geen werk hebt liggen. Dat is handig! Wij kunnen jouw website ook voorzien van nieuw foto en video materiaal, producten en teksten.

Wij kunnen voor u de volgende social media platformen beheren en voorzien van content:

  1. Instagram
  2. YouTube
  3. TikTok
  4. Facebook
  5. Snapchat 
Contact

Neem gerust contact op

info@im-media.nl
Gemiddeld antwoord binnen 2 uur

IM-MEDIA on top of mind!

  • info@im-media.nl
  • 0646381588

Contact

Mail: info@im-media.nl
Tel (ook WhatsApp): 06- 46381588
KVK: 80250386
BTW: NL003412773B69

Postadres

Boskant 130
6603 LC Wijchen
Nederland